Osma sezona najpopularnijeg rijaliti šou programa u Srbiji, Parovi, sve je bliže. Iako mnogi nagađaju ko će se sve naći na listi najplaćenijih samo produkcija zna konačnu listu takmičara. Ono što se očekuje jeste nešto potpuno drugačije od svega što su gledaoci imali prilike do sada da vide na malim ekranima!

Jedan od potencijalnih učesnika Parova jeste i Dejan Stanković Kralj koji je kako njegovi upućeni prijatelji tvrde tražio ni manje ni više nego sto hiljada evra pre samog ulaska! On smatra da može mnogo toga da pokaže gledaocima što do sada nisu videli, ali što se samih argumenata tiče ništa nije želeo da im detaljiše.

- Dejan je pregovarao sa produkcijom i rekao da želi da dobije sto hiljada evra jer smatra da je trenutno najveća zvezda u Srbiji, ovo će mnogima zvučati smešno ali on je apsolutno siguran u sebe! Njega su prijatelji odgovarali od te ideje jer mi nismo za to da on uđe, pošto nema razloga da se sreće tamo sa nekim ljudima koji mogu da mu unište život svojim lažima, kao što su to već nekoliko puta i pokušali - otkrio je izvor blizak Kralju.

Da li zaista zaslužuje da bude jedan od najplaćenijih igrača u Srbiji, ostaje da vidimo i to na samom početku nove osme sezone najgledanijeg rijaliti šou programa Parovi!

 

loading...