Jedna od najskandaloznijih pevačica na našim prostorima Nadežda Biljić, do sada je više puta imala se*s pred kamerama ali isto tako je napomenula da nema čega da se stidi i da je sve to normalno! Mnogi su je osuđivali ali jedno je sigurno porodica nikada nije želela da je se odrekne zbog njenih postupaka!

- Nadežda je prošla pravu golgotu za vreme svog učešća u raznim rijaliti formatima! Ono što je sigurno jeste da je došlo vreme da pokaže svoje prave kvalitete i sve ono što je godinama zapostavljano kada je reč o njenoj karijeri! Ona ima glas na kojem mogu da joj pozavide mnoge koleginice i nema potrebe da bude zauvek ukaljana kao pevačica koja je imala seks u rijalitiju! Uveliko pregovara sa produkcijom Parova, i spremna je da uđe, njen jedini uslov je da ima mogućnost da peva na žurkama i zabavlja ljude koji gledaju sve to! - rekla je njena bliska prijateljica!

Nadežda Biljić ima trnoviti put do zvezda, tako da ne treba da čudi njena odluka da postane deo najpopularnijeg rijaliti šou programa! Da li će se naći u osmoj sezoni zavisi isključivo od produkcije popularnog rijalitija!

 

loading...