Još od samog ulazka u sedmu sezonu rijaliti show programa “Parovi”, Elvin Kadrić Kadra istakao je pevanje kao svoju primarnu profesiju pored fudbala koji nikada nije igrao profesionalno.

On je koristio svaku moguću priliku u toku boravka u zemunskoj vili kako bi zapevao i raspoložio sve ukućane ali i gledaoce pesmama kojima je to teško uraditi no nije odustajao i nastavio je da se drži svojih načela kada je reč o izboru muzičkog pravca.

Po izlasku svi su očekivali da će Kadrić poput drugih rijaliti učesnika koji su se otisli u svet estrade izgraditi karijeru i početi da puni splavove, arene ili makar kafane no to se nije desilo. Čak i ako je imao par nastupa po mesnim zajednicama u Nemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni bribližan nivo svojih kolega.

Na društvenim mrežama se i dalje spekuliše o njegovom odnosu sa fanovima koji su ga bodrili do samog kraja a na koje je kako oni naglašavaju Sarajlija iz Hadžića brzo zaboravio no oni nikako nisu zaboravili na njega te su danas na jednoj od fan stranica na kojoj se redovno diskutuje o učesnicima “Parova” isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi.

Na pitanje da li ima snimke od sinoć- predpostavlja se sa nastupa Elvin je odogovrio

“Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio”

Da li će Elvin Kadrić ući u osmu sezonu rijaliti show programa “Parovi” i nastaviti sa pevačkom karijerom ostaje nam da vidimo.

 

loading...