Bivša učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Aleksandra Marjanović otvorila je dušu specijalnno za portal Hepi televizije i konačno je priznala da je njeno srce zauzeto.

Naime, ona je ispričala detalje svoje veze sa Albinom Balićem, u koju je nedavno uplovila.

Prvenstveno je otkrila da je srećna u ljubavi, potom kako ju je sadašnji momak osvojio,.

- Upoznali smo se na televiziji... nakon mog izlaska zapoceli smo druzenje... izlazili smo, upoznavali se i upustili u vezu. Vec neko vreme smo zajedno i uzivamo u svakom trenutku. On je divan prema meni, pruža mi pažnju i ljubav svakodnevno što i zaslužujem - kaže ona, te dodajeko je načinio prvi korak u toj vezi.


- Naravno on.. slao mi je poruke na moj instagram profil dok sam bila u rijalitiju i ako je znao da sam unutra i da neću moći da mu odgovorim. Kada je bio kod nas u vili rekao mi je da mi je pisao...Da je u meni video nesto neverovatno i da imam najlepše oči na svetu. Kada sam izašla, ponovo mi je pisao. Čuli smo se i izašli na večeru. Tako smo otpočeli druženje, kasnije i vezu. Đina i Đole su bili upućeni bas u sve i stalno ih zovem da ih pitam za mišljenje za apsolutno sve.. Zadovoljni su naravno i dolaze sutra da proslavimo njihovu mesečnicu i moj promenjeni emotivni status - priznala je Aleks.

 

loading...