Ivan Marinković ušetao je u kuću "Novajlija", te je počeo priču.

- Desilo se to da smo Jelena Ilić i ja opet u svađi, ne baš maloj, nego velikoj. Nisam došao da bih patetisao, samo govorim da prolazim kroz teške trenutke sa svojom verenicom. Ne znam kako će to da se završi - kazao je Ivan.

- Proveli smo mnoge lepe trenutke, ali eto, dešavaju se nepredvidive stvari.

Onda je progovorio o tome da li misli da je njegova veza sa Jelenom vredna bola koji trpi.

- Kad se nađeš pred tako nečim, nema iskustva koje godine donose. Volim je, i dalje volim tu ženu, trpim sve zbog ljubavi.

Vuk Đuričić i Aleksandar Požgaj su izrazili svoju zabrinutost.

- Možda postoji neka crna magija tu, između vaskazao je Vuk.

- Nisam pre verovao u to, mada sam znao osobe koje se bave tim, ali sada počinjem da mislim da jeste zaista stvarnoodvratio je Ivan.

- Krivac za sve je Vesna Rivas. Prvi put u životu moraću da se pozabavim belom magijom u pokušaju da operem tu crnu sa nas - kazao je Ivan.

- Ja volim Jelenu.

Bilal Brajlović je izgleda, pokušao da mazne kadar rijaliti veteranu.

- Smara me cela ta priča, glupo je skroz da pričaš na nacionalnoj televiziji o crnoj magiji, i kako ti je ona kriva što se svađaš sa devojkom. Dosadan si, prispavalo mi se. Što si došao na nacionalnu televiziju? - Upitao je Lil Brox.

- Što sam ja došao? Ja sam Ivan Marinković i sve što ja kažem je bitno.

- Imao sam tu nesreću da se ta grupa koja me je pratila godinama, "Šmekeri", raspadne. Pre toga je jedna Jovana, koja je bila članica te grupe, izmišljala da mi je devojka i da se znamo, a ja ne znam ko je ta osoba. Dopisivao sam se sa njom skoro, baš oko grupe i to je došlo do Jelene. Moja sestra se npr. zaigrala rijalitija, ona je pisala Jeleni kako će da je tuži i sve i svašta, a pored toga je spletkarila sa tom Jovanom. Moju prepisku je prosledila Jeleni, tu sa Jovanom. Moja rođena sestra! A ja sam se srećom, samo o grupi dopisivao - kazao je Ivan.

loading...