Glumica Anđela Lakićević postala je voditeljka rijaliti programa “Parovi” nakon svog učešća u istom u kojem je bila u vezi sa najpozntijim pčelarom iz Kupinova Mkijem Đuričićem.

Anđela je po vokaciji glumica, a tokom njenih studentkih dana bila je u vezi sa kolegom Petrom Strugarem.

Jeste, glumica sam. Rođena sam 1989. godine. Dobro, ne moram baš odatle da počinjem. Rođena sam u Nemačkoj i još kao mala sam se preselila sa roditeljima ovde. Uvek sam htela da se bavim glumom. Išla sam u školu glume od četvrtog razreda osnovne škole. Kada je trebalo da upišem fakultet, moji roditelji su se razvodili. Bila je čudna situacija i ja sam želela da odem. Nisam htela da studiram u Beogradu. Nisam imala baš toliko para da studiram u inostranstvu, a kad sam čula da na Cetinju primaju klasu (zato što se tamo prima na svake tri godine), otišla sam i upisala sam. Završila sam u klasi Branimira Popovića – rekla je Anđela jednom prilikom.

Priznanje o njenoj vezi sa popularnim glumcem desilo see iznenada, glumicu su na društvenoj mreži Fejsbuk tokom njnog učešća u rijalitiju “Parovi” napali da se hvali poznanstvom sa njim, na šta je Anđela imala spreman odgovor:

Ne hvalim se. Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa – rekla je glumica i nastavila.

Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka skoro tri godine dok smo studirali – rekla je Anđela tada.

 

loading...