Milutin Radosavljević Mili navodno je dobijao novac za pružanje sek*ualnih usluga, ako je sudeći po rečima jedne starije gospođe koja nije krila ni koliko ga je plaćala, ali ni to da ga je vodila u restorane i sve mu plaćala, jer nije imao ni za cigarete.

- Istina je da sam plaćala Miliju za seksualne usluge. Više puta smo se viđali, u različitim hotelima, ali smo uvek išli u isti restoran na večeru. Svaki put sam sve plaćala, pa sve do samih sitnica da nije imao ni za cigarete. Pre svakog našeg odnosa ja sam vadila protezu, jer sam žena u godinama. Jednom dok smo išli ka htelu, tražio mi je da ga oralno zadovoljim na ulici. Znao je i da bude grub prema meni, da mi udari i šamar. Jednom mi je namerno bacio protezu u kontejner, pa sam mu zapretila da ću ga prijaviti, da je na kraju morao da ulazi sam u taj isti konterjner da nađe protezu iako sam znala da je više neću koristiti. Ja sam ostala bez proteze, ali i on bez svoje nadoknade - pričala je, pa otkrila koliko su se često viđali.

Ona je priznala da je njegove usluge debelo plaćala, a cifra je varirala od 300 do 500 evra, u zavisnosti od toga koliko je tog dana "kukao" da mu trebaju pare.

- Viđali smo se svake nedelje za to sam znala da mu dam između 300 i 500e, iako to nije bila cifra za koju smo se dogovorili, ali je kukao stalno da je u dugovima i da će ga ubiti ako ne vrati pare. Nije baš za javnost, ali želim da ljudi znaju da je Mili jedno veliko zlo od čoveka. Ja jesam pošteno njemu plaćala za sve njegove usluge, ali nisam zaslužila da me spominje na nacionalnoj televiziji, ni u kakvom kontekstu jer kad dobiješ pare tad držis jezik za zubima, da ja ne progovorim kao sad. Mili je javno pričao da se bavio prostitucijom, i mnogim drugim stvarima koje nisu u skladu sa zakonom, a ja ću vam sigurno kad tad jos dosta toga otkriti - ispričala je starija gospođa.
 

loading...