Kristijan Nikolić Kiki novi je član ekipe "Parova 8", a odmah po ulasku u luksuznu vilu osvojila je simatije ukućana, a nesvesna da je kamere snimaju, pokazala je previše!

Kiki je otkrila da je ona u stvari rođena kao muško, ali da se oseća kao žensko

"Imam 23 godine i nemam završenu ni osnovnu školu. Ušla sam da postanem popularna. Do sada mi nije uspelo, ali evo sada jeste. Živim kod roditelja i nemam prijatelje", rekla je Kiki pa ostavila sve u čudu.

"Ja sam rođen kao muškarac, ali sam zarobljen u telu žene. Rođena sam u pogrešnom telu. Kada sam bila mala, nisam se igrala autićima, već barbikama. Moje detinjstvo nije lepo. Dete sam koje je prosilo i živelo na ulici, a 2013. godine otišli smo u Nemačku porodično", ispričala je Kiki.

"Nisam imala hrabrosti da izađem na ulicu i upoznam druge ljude jer umeju da kažu ovo je pe*er. A evo došla sam ovde jer sam od malena htela da postanem popularna - popularan kako god", ispričala je Kiki iskreno.

A tokom noći, kada je ubacivanje u vilu završeno, Kiki je otišla da se osveži i još nesvesna da je kamere svuda snimaju, pokazala je više nego što je trebalo.

Samo na našem portalu pogledajte video snimak:

 

loading...