Pre dve večeri Mili i Sanja su zajedno završili u krevetu i pali su polupci između njih.

Sanja Mirkov ovako komentariše njihov odnos:

Ti si ušla kao zauzeta devojka u ovu vilu, možeš li nam objasniti kako je tvoj dečko reagovao na tvoju vezu sa Milijem?

- Što se tiče termina "zauzeta devojka" to nije istina. Ja se nisam tako predstavila. Moj dečko ima sada devojku, koje ne može da se otarasi maltene jer živi kod njega. Pričao mi je da psihički više ne može sa njom da izdrži. Nije mi se javljao dugo otkada sam ovde. Smatram da se sve u životu sazna, s toga sam rekla svima svoju istinu. Možda je njemu to zasmetalo čim mi se ne javlja. 

Ranije si znala ko je Mili, imala si prilike da ispratiš. Misliš da je s tobom radi taktike ili je zaista u tebe zaljubljen?

- Mili je super, sve što misli on i kaže. Upoznaću ga još. Seksualni odnosi se neće desiti.Ja mogu spavati pored njega, ali ništa više od toga.

Na pitanje da li ona nešto više oseća o Miliju, Sanja je neodlučno odgovorila kako ništa ne oseća prema njemu. Pitali smo je šta sve od nje možemo očekivati do kraja rijalitija, ali očigledno da joj se neki odgovori ne poklapaju. 

- Prija mi njegovo društvo, daje mi dobre savete. Govori mi da nisam loša osoba, to mi puno znači. Od mene do kraja rijalitija možete očekivati da budem samo iskrena, nemam potrebe da se pravdam nikome. Naravno da može da se promeni mišljenje, može da se dogode seksualni odnosi sa Milijem. Sama ću proceniti. Nije sinić bilo ničega, sem par poljubaca.

Pogledajte video snimak:

 

loading...