I kao što se očekivalo, Jelena Ilić ušla je u vilu "Parova" i postala novi takmičar. Svojim ulaskom je iznenadila mnoge. Ona je spremna da raskrinka pojedine učesnice i već je svoje planove počela da ostvaruje. Prva na tepeti joj je Nevena Kalaver.

- Ne znam odakle da počnem. Poslednji put kad sam videla Nensi bile smo u ljubavi. Odjednom je nestala i onda gledam rijaliti i čujem kako priča kao bolesnica Jelena. Ne znam šta se desilo u međuvremenu. Zato sad kad sam ušla rekla sam joj ćao ljubavi, a ona je bila nešto tužna i neraspoložena. Onda sam naknadno saznala neke stvari što ni Ivan ne zna - rekla je Jelena.

- Nevena je htela da rastavi mene i Ivana ne zato što se on njoj sviđa, već tu postoji drugi razlog. Nevena je meni pričala o iskustvima koja je imala, ona voli svašta nešto - šokirala je Jelena sve ovom izjavom.

Jelena tvrdi da ima dosta informacija i da samo čeka pravo vreme da ih iznese.

Jelena Ilić, devojka Ivana Marinkovića i nova takmičarka vile "Parova" ispričala je sve što misli o takmičarima ove sezone i obećala da će svoje ponašanje dovesti do perfektnosti:

- Obećala sam Merlinu da ću biti najprimereniji učesnik ove sezone. Da nikakve incidente neću izazvati. Možda dobijem i neku nagradu za to - rekla je Jelena.

- Za primereno ponašanje se ne dobijaju nagrade, već se to očekuje od vas. Ukoliko se ne ponašate primereno, bićete kažnjeni. Ja se iskreno nadam da ćeš se pridržavati svog obećanja i da ćeš biti najprimereniji učesnik ove sezone "Parova" - odgovorio je Merlin.

 

loading...