Iako se mesecima opirao strasti koju oseća prema Dini Galorini, Baki B3 je popustio te ju je poljubio u ćošku vile "Parova" koji nije pokriven kamerama. Međutim, njegova supruga Bojana, sa kojom ima dvoje dece, saznala je za ovaj ispad budući da su učesnici rijalitija počeli da prepričavaju šta se sve desilo tokom burne noći u vili.

- Baki je obećao da nikada neće napraviti glupost i prevariti je u rijalitiju. On je svestan da je ušao u "Parove" kako bi zaradio novac za porodicu a ne da se švaleriše i ljubaviše sa devojkama koje su u vili. No, kako mu se Dina dopala, njih dvoje su počeli da flertuju, da bi se kasnije izrodile emocije. Bojani to u početku nije smetalo, ali kada je Baki prešao liniju lepog ponašanja i poljubio se sa Dinom, njegova žena je rešila da ga ostavi. Kako se poverila prijateljima, Baki više ne postoji za nju, a neće mu ni dozvoliti da viđa decu kada izađe iz rijalitija - istakao je izvor.

- Iskrena da budem, ne znam ni šta bih mogla da vam kažem! Onog momenta kada je ušao sa njom zajedno u WC, stavio je pečat na našu porodicu. Razvodim se od njega - potvrdila je Bojana celu priču, a potom dodala:

- Iz svega ovoga ću izaći uzdignute glave sa moja dva anđela, a život ide dalje. Neću mu dozvoliti da više nikada vidi decu, ali ni da priđe meni. Ne želim da nas više pozdravlja u rijalitiju i pominje nas. On je umro za nas i ne želim tog čoveka da vidim više nikad u životu! On je tamo otišao da se bori za porodicu, a izborio se za Dinu. Baki ima dva maloletna deteta, o kojima uopšte nije razmišljao kada me je prevario sa Dinom. Onog trenutka kada se zatvorio u toalet sa njom, tog momenta se odrekao dece i mene! - zaključila je supruga Andrije Đoganija.