Novi učesnik u vili Dario Šogorović sumirao je utiske sa ulaska u rijaliti i na veliko iznenenađenje otkrio koja stanarka mu se najviše dopada.

Naime, on je prvenstveno kazao šta stoji iza njegovog sukoba sa Milutinom Radosavljevićem Milijem.

- Jednostavno je dečko prso. Nije ono što je bio nekada. Postao je previše prost. On kupi kadar, ide za mnom kao pašće. Mene niko ne može da iznervira, tako da se džabe trudi - kaže on.

S obzirom na to da je muzičar protiv omraženog cimera izneo njegov prljav veš, te je tom prilikom kazao da se on pomirio sa ocem Rakcom ne bi li mu platio dugove, Dario otkriva šta je mislio pod tim.

- To je bilo u svađi, znam mnogo ljudi, recimo da se šuška rekao je Dario, te otkrio koja učesnica mu se sviđa.

- Marijana mi se dopada kao osoba, veoma je pozitivna, njoj ne treba takav. Aleksandra mi odgovora kao osobe. Pre ulaska sam video Milijanu i Milojka, ona je slatka, šokiran sam njenim izborom. Kako je pratim vidim da je ne interesuje novac, već da je zaista zaljubljena. Mnogo je fina. Od sinoć razmišljam o njojpriznaje Šogorović, koji ne vidi budućnost svoje simpatije i njenog verenika Milojka Božića.

- Ne znam da li bi je preoteo od Milojka, osećam leptiriće u stomaku. Privlači mi pažnju - otkriva Dario, pa nastavlja.

- Ona je u Milojku našla zaštitnika. Nikad nije iskusila mlađeg, mi znamo da štitimo svoje nežnije polovine i bolje od starijih - smatra on.