Aleksandar Požgaj je od produkcije "Parova" dobio tajni zadatak da rasturi vezu Milijane Bogdanović i Milojka Božića
Bivšem političaru ponuđeno je 3.000 evra da se umeša u vezu kontroverznog para i pokuša da zavede Milijanu.
- Čim su Milijana i Milojko ušli u rijaliti "Parovi", Požgaj ih je odmah osudio zbog velike razlike u godinama. Otvoreno im je rekao da je njihova veza neprimerena, te je savetovao Milijani da ostavi Milojka i pronađe dečka svojih godina. Od samog početka se postavio kao njen savetnik i podrška, a Milijani je otvoreno rekao da gaji simpatije prema njoj. Ni ona nije bila imuna na šarm bivšeg političara, te su vrlo brzo pronašli zajednički jezik i postali dobri prijatelji - počeo je priču za "Alo!" izvor blizak produkciji "Parova" i dodao da se to Milojku nimalo nije dopalo.
- Baš zbog toga, produkcija "Parova" došla je na ideju da unese razdor u vezu kontroverznog para, a Požgaj je dobio zadatak da Milojka napravi ljubomornim. Produkcija mu je ponudila i dodatnih 3.000 evra da smuva Milijanu, a on je to oberučke prihvatio - kaže naš izvor i objašnjava:
- Čim mu se ukazala prilika, Požgaj je krenuo u akciju. Na poslednjoj žurki je čak prišao Milijani, zagrlio je i poljubio, a to je Milojko sve gledao sa strane. Nije mu bilo svejedno kada je video da drugi muškarac ljubi njegovu devojku, a Požgaj je to primetio i samo nastavio. Takođe, za stolom je rekao da mu se Milijana veoma dopada i da bi je poljubio u usta da nije oženjen. Milijani je otvoreno poručio da u njegovom krevetu uvek ima mesta za nju, a tada je Milojko pozeleneo od ljubomore - kaže naš izvor. Kako otkriva, Milijana za sada odoleva Požgajevom šarmu, ali joj i te kako prija njegovo udvaranje.
- Milijana je znala da će njena veza sa 53 godine starijim muškarcem podeliti Srbiju, a čim je ušla u "Parove", shvatila da će tek biti u centru pažnje ako u priču uvede još jednog muškarca. Nije ona nimalo naivna i shvata da joj se Požgaj udvara samo da bi nervirao Milojka. Za sada joj je to veoma simpatično i rešila je i da ona igra igru. Ali ko zna šta će se desiti kada bude saznala da je sve to bio samo tajni zadatak - kaže naš izvor.
Iako je Milijana nekoliko puta naglasila da nema nameru da prevari Milojka, čini se da njen 53 godine stariji partner ne misli tako. Naime, Milojko je nedavno otkrio da ga i te kako nervira Aleksandar Požgaj, jer se mota oko njegove verenice.

- Požgaj igra igru, a Milijana to ne razume. On je Pera Detlić, obeležen je ovde. Šta ima da me osuđuje zbog veze sa Miljanom? Osuđujem ja njega jer nema decu. Nisam ljubomoran na Požgaja, daleko od toga - pričao je Milojko.