Žena Aleksandra Požgalja je otkrila šta misli o seksu njenog muža i Milijane Bogdanović, kao i ostalim situacijama u vili "Parova".
- Uopšte me ne pogađa što su njih dvoje bili intimni u tajnoj sobi. Mene Požgaj voli, a sa Milijanom to što radi je iz zezanja. On se samo igra sa njom i koristi je, meni je ta devojka presmešna. Nikad me muž ne bi ostavio zbog takve devojke - priča otvoreno Ivana za "Srpski telegraf" i dodaje:

- Aleksandar sve radi zbog rijalitija, zato se ne ljutim na njega. Ta klinka se naložila, a on je vrti kako hoće. Nas dve nikako ne možemo da se poredimo. Devojka koja je u vezi sa matorcem koji može deda da joj bude ne može da poljulja moj brak. Bogdanovićka je za ismejavanje, ja je gledam i umirem od smeha.
Iz njenih reči se može zaključiti da joj očigledno ne smeta što je Aleksandar potvrdio pisanje medija da je bio intiman sa Milijanom u tajnoj sobi.

- Milijana dobro zna koliko mi je, ona zna veličinu mog. Pre neki dan sam joj rekao malo da se udalji, da se ne lepi toliko za mene - priznao je Požgalj i šokirao sve u vili, dok je Bogdanovićka poludela i sve vreme vikala da je lažov i da priča gluposti. Nakon što se umirila, Milijana je ipak priznala da bi se svuda seksala sa Ivaninim mužem.
- Sa Požgajem bih bilo gde imala seks. Nebitno je mesto, mada sam napolju slobodnija. Ovde mi kamere smetaju, a i moj partner - priznala je Milijana za Hepi televiziju. i dodala da jedva čeka da vidi leđa svom dečku Milojku Božiću.

Podsetimo, Milijana je posle nezaboravnog seksa koji je imala sa Aleksanrom rešila da ostavi starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu proba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama. Takođe, učesnica "Parova" je nakon vrele akcije odmah priznala da bi se udala za Aleksandra da može.