Jelena Ilić diskvalifikovana je iz Parova pošto je ponovo fizički nasrnula na Ivana Marinkovića.
Pred vratima za izbacivanje Jelena je napala Marinkovića, u naletu besa pocepala mu je majuciu i izgrebala ga celog da je ček i krvario.

Ilićeva mu je pretila da će ga ubiti i da je bolje da ja produkcija izbaci što se i desilo. Marinković je pošto je Jelena napustila luksuznu vilu sav krvav plakao sam za stolom.

Podsestimo, nominovani ove nedelje bili su: Tamara Rakić, dikretno zbog poraza u "Parokvizu", Aleksandar Požgaj, Natalija Natali Vukmanović, Milutin Radosavljević Mili, Anđela Ladik i Ivan Marinković.

Pre nego što je otvorena tabela, učesnike luksuzne zemunske vile su čuli neprijatno iznenađenje od voditeljke Anđele Lakićević da će jedan od učesnika biti diskvalifikovan zbog nasilja. Ugroženi su bili Dina Galorini, Mladen Vuletić, Džonatan Lumbila Mastor, Jovana Novakov Šmizla, Jelena Ilić, Dario Šogorović, Izabela Alijoski, Mili, Ivan, Irma Sejranić, Nikola Lakić i Ivania Bajić.

Ukućani napokon mogu da odahnu, bar na kratko jer je diskvalifikovana je Jelena Ilić.

Ovo je sigurno dobra odluka produkcije, jer je u toku diskvalifikacija opet došlo do napada na Ivana Marinkovića od strane Jelene Ilić.

Samo na našem portalu pogledajte full HD snimak kako je Jelena napala Marinkovića:

Jelena Ilić diskvalifikovana, za kraj žestoka tuča sa Ivanom Marinkovićem!!