Anabela ostavila ćerku u Beogradu zbog muškarca, pa je Đoganijeva morala da se preseli kod Anastasije koja ju je i krstila!

Mediji su došli u posed snimka na kom se vidi kako je okončano prijateljstvo i kumstvo kćerke Cece Ražnatović i pobednice "Zadruge 2", koje je trajalo punih 13 godina.

Na pomentuom klipu Luna izjavljuje ljubav Tasi, koja je uporno ignoriše, a zatim je grubo oduva!

- Volim te. Anastasija, volim te - ponavlja Đoganijeva, na šta joj Anastasija odgovara:

- Dosadna si! Briga me! Odje*bi! - bila je ošta Anastasija.

Snimak je nastao 2015. godine, neposredno pred 18. rođendan Cecine naslednice, na koji na kraju blogerka nije bila ni pozvana!

- Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip do kog ste došli nastao je u tom periodu, kada je Đoganijeva ubeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu - otkriva dobro obavešten izvor.

On podseća da su njih dve godinama bile nerazdvojne, kao i da su živele zajedno.

- Lunina majka Anabela se pre sedam godina preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila ćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije. Pune dve godine živela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila - priča izvor.

On dodaje da je folk zvezda brinula o Đoganijevoj ne razdvajajući je od Veljka i Anastasije.

- Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pevačica. Čak joj je poklonila i skupocene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka - priča dobro obavešten izvor.

Đoganijeva je u "Zadruzi" iznela svoju verziju događaja koji su doveli do kraha prijateljstva.

- Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca - kazala je Luna.