Oštro: Krea­tor je ispro­zi­vao novopečenu pevačicu, spomenuvši i njenog oca Gagija

Saša Vidić isprozivao je Lunu Đogani nakon što se gotovo cela porodica okupila oko nje u bolnici gde je ugradila silikone.

Jedna od glavnih vesti poslednjih nekoliko dana jeste blogerkin odlazak na privatnu kliniku, gde je radila povećanje grudi. Osim fotki i snimaka pre ulaska u bolnicu, pred operaciju, Lunu su mama Anabela Atijas i dečko Marko Miljković slikali i snimali i odmah posle buđenja nakon intervencije i dan kasnije.

S obzirom na to da je zbog ugradnje silikona u Lunine grudi nastala opšta fama, ravnodušan nije ostao ni Saša Vidić. On je u svom stilu posprdno prokomentarisao celu situaciju i rekao svojoj babi da se ne sekira i da je Đoganijeva dobro.- Baba, šta si tužna? Ma, baba, nije umrla mala Gazmetova (Gagi Đogani, prim. aut.). To je ljubi u čelo onaj njen mutivoda (Marko Miljković, prim. aut.) od radosti. Više neće ličiti na ćaću Gazmeta, sada ima sise, baba. Pa skupili se svi oko kreveta kao onomad kad si plakala za Tomom. Ne brini, baba, mala sada ima sise kao prava pevaljka. Ali samo sise! - napisao je modni kreator.


loading...