Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške

Bivša zadrugarka baš nema sreće kada je njena karijera u pitanju. Teodora se dugo trudila da zaradi novac, što je i razlog ulaska u rijaliti!

Teodora je imala cilj da, prvenstveno, za nju čuju široke narodne mase ali i da zaradi novac koji je želela da investira u svoju karijeru. Odmah nakon izlaska iz "Zadruge1", Teodora se bacila na snimanje najpre pesama, pa je tako pripremila i svoj prvi album.

Taman kada je sve okončala i to proslavila gala promocijom u Beogradu, pojavili su se problemi.

Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao bonus pesme - "Kristijan Grej" i "Rari".

Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama, kritikujući je jer se nije oglašavala tim povodom u javnosti.

"Zna li lutkica Džehva da joj diskovi ne rade, tj. da su fabrički na disk narezani samo "Rari" i "Kristijan Grej", pitam?", napisao je jedan od korisnika Tvitera.

ek posle ovoga, nekoliko onlajn prodavaca obavestilo je kupce da će biti obeštećeni.

- Napomena - prvi tiraž ovog CD izdanja ima tehničku grešku (nisu sve numere snimljene na disku); po informaciji od izdavača, novi, ispravni primerci biće odštampani oko 20. marta i tada će biti poslate sve novopristigle narudžbine, kao i zamenski primerci svim klijentima kojima je izdanje već isporučeno! - stoji u saopštenju.