Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije na saslušanju se branio ćutanjem, a uskoro bi u bi u istrazi trebalo da budu saslušane i devojke koje je podvodio.
Među njima su zvučna imena srpske estrade čije su se provokativne fotografije nalazile u njegovom katalogu sa cenovnikom njegovih seksualnih uslUga. Pogledajte OVDE ispovest muškarca koji je sarađivao sa Mihajlom.

Prilikom hapšenja na beogradskom aerodroMu Nikola Tesla policija je kod Maksimovića zaplenila laptopove, spiskove s imenima dama sumnjvog morala, dok je identitet mušterija na sve načine pokušavao da skrije. Međutim pronađena je prepiska između makroa i osoba iz sveta muzike i sporta, politike.
- Policija je došla u posed poruka koje su javne ličnosti slale posredniku Maksimoviću. Među njima ima sportista, pevača ali i političara koji su tražili da im Maksimović pošalje devojku na određenu adresu, a iz sadržaja poruke može se zaključiti da nije bilo prvi put - priča izvor iz istrage. U nastavku vam prenosimo poruke koje je Mihajlo razmenjivao sa klijentima:

Poruka koju je jedan političar slao Mihajlu:

- Batice, ovaj moj večeras mora da se reklaksira malo od politike. Pošalji onu istu kao prošli put. Lokaciju znaš.

- Važi brat moj.
Poruka pevača:

- Ona mala dro*a se baš dobro tuca. Za subotu je hoću ponovo. Čim završim tezgu. Oko dva nek dođe u klub. Ljubi brat.

- Sve dogovoreno. Budite fini.


Poruka političara koju slao Mihajlu:

- Matori za onog mog drugara pošalji sutra B u hotel. Vreme isto, soba ista. Možda će doći sa ortakom iz stranke. Ja plaćam za obojicu.

- Sve ok brate, biće zadovoljan.

Poruke jednog sportiste:

- Druže, večeras slećem. Daj dve dobre. Ako imaš nove da probam. Dolazi mi i drugar iz kluba, nemoj da se obrukam.

- Haha brate nećeš se pokajati, znamo se.


- Jel može Ana i Mimi za tri sata da se nacrtaju kod mene? I ako imaš lobe pošalji. Biće neko šire društvo i jedan ortak. Naš poznati fudbaler. Nemoj da me obrukaju.

- Da ti ne bude mnogo? Šalim se brat moj, sve dogovoreno.
Klijenti su izdvajali 300-400 evra kako bi proveli sat vremena sa prostitutkama. Mušterije su uglavnom bili muškarci sa dubljim džepom kojima je diskrecija zagarantovana.