Starleta i bivša učesnica "Parova" Nina Prlja preživela je horor kada je bila uhapšena zbog navodnog šverca kokaina. Prlja je odlučila da u emisiji "Iza rešetaka" otkrije sve o slučaju koji ju je zadesio.
Ona je istakla kako je sve počelo njenom odlukom putovanja za Dubai.

- Sve je počelo tako što sam otišla na odmor sa dečkom u Dubai. Ali međutim u međuvremenu smo raskinuli. Ja sam se čula sa jednim drugom Filipom sa kojim sam bila jako dobra, a ja sam se onda u tom trenutku setila da imam vizu za Dubai. Tako sam i otišla, nakon nekog vremena on mi se svideo! Imali smo se*s na novcu, što je bio moj fetiš. Plaćao mi je večere od 700 evra - započela je Nina svoju priču, a onda je nakon bajke usledio pakao. U njen stan jedne noći uletela je policija.
- Ušli su nenormalno brzo, ja sam sela na krevet. Oni su ceo stan izvrnuli sa maskama u čudnim odelima. Filip mi je rekao biće sve u redu samo se smiri. Jedan od tih maskiranih ljudi mi je rekao da je našao kokain u mojoj torbi, to je bilo pola grama. Ne znam odakle meni to tu, ja sam ranije koristila droge, ali tada ne! Njima je verovatno bilo u glavi da moraju da me hapse zbog toga.
Ispričala je Nina i dodala da joj nimalo nije bilo lako kada joj je policija naređivala.

- Brzo se obuci i ideš sa nama, mislila sam da ću samo dati izjavu. Ušla sam u kancelariju gde su me ispitivali šest sati - kasnije je Nina prevezena u Centralni zatvor.

- U glavi su mi bile samo baka i mama koje su me sutradan očekivale na ručku. To me je najviše bolelo, jer je porodica najsvetija stvar koja postoji - potresno je ispričala Prlja i opisala kako su tekli dani u Centralnom zatvoru:
- Dali su mi dva ćebeta koja su bila izbušena od cigara, prljavu kašiku i izmrljanu činiju. Imala sam pravo na poziv, ja sam to odbijala jer nisam imala snage da zovem bilo koga da sam u CZ-u! Kada sam ušla u ćeliju rekla sam im da se sklone da mogu da legnem. Sutradan me je komandirica postrojila, nedeljama nisam mogla da dođem sebi - zaključila je Nina u emisiji "Iza rešetaka"!