Atraktivna pevačica u poslednje vreme veoma intrigira domaću javnost, a poslednji u nizu događaja je njena svađa sa Stanijom Dobrojević!
Nedeljama unazad šuškalo se da je zgodna pevačica Sandra Afrika u blagoslovenom stanju i da će podariti dete fudbaleru Vladimiru Volkovu. Mi nismo želeli da nagađamo, pa smo je, čim smo je sreli na "Zadrugoviziji", pozdravili i odmah upitali gde joj je trudnički stomačić.
"Nema (smeh). Nisam trudna, to je lepa vest, ništa ružno se nije pisalo, ali kada bude vreme za to ja ću rado podeliti sa vama, nema potrebe da krijem. Kada bude, ja ću vas pozvati i reći vam", obećala je Afrika.
"Slobodna sam, nemam dečka. Sa mojim menadžerom nisam već tri godine, mi sarađujemo i dalje i uvek ćemo. Što se tiče dečka, nemam dečka i to je to", otkrila je Sandra koja je, nakon što je demantovala da je s menadžerom s kojim se godinama zabavljala, na naše insistiranje priznala da li joj je dečko Vladimir Volkov.
"Bio je, nije više", sažeta je bila Sandra, ali je na komentar Maje Nikolić da je Volkov dobar frajer, dodala: "Dobar je frajer, niko to nije osporio".