Lazar Čolić Zola dobio je pretnje ubistvom u rijalitiju od bivše devojke Miljane Kulić, a sada kad je napolju kaže da mu ona neprestano šalje poruke.
Prema njegovim rečima, Miljana mu šalje preteće poruke, gde ističe da će mu namestiti ubistvo, da je neće zateći živu i vređa njegovu porodicu.

"Naziva je (njegovu majku) ku*vom, priča joj da će uskoro da sahrani dete i slično. To su jezive stvari i pretnje! Ona je došla do broja telefona mog menadžera, pa i njega uznemirava, a meni na Instagramu preti svaki dan. Njoj se mnogo pogoršalo zdravstveno stanje, jer ona ima običaj da prestane da uzima lekove i onda nastaje haos. Terao sam je stalno da uzima lekove i terapiju i ona bi me poslušala na dva, tri dana, a onda bi prestala da uzima i onda kreće pakao. Psihički je u jako lošem stanju i od nje čovek ne zna šta može da očekuje", kaže Zola koji je uplašen da ga Miljana negde ne sačeka:
"Imam osećaj da joj ne bi bio problem da nekome plati da me negde sačeka i isprebija ili upuca iz pištolja. Sa njom se ne treba šaliti jer ona nekad gubi kontrolu u nekim postupcima i ne razmišlja o posledicama. Njena majka shvata u kakvom joj je stanju ćerka, pa je pokušala da je urazumi, ali to će teško da joj pođe za rukom jer je Miljana ne sluša", priznao je di-džej.

Zola kaže da Miljani i dalje želi sve najbolje, kao i da krene dalje i nađe dečka koji će je bolje razumeti.