Goca Tržan tužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića, jer ne plaća alimentaciju, a kako je priznala, neće mu dati ni dinara.Pevačica je rekla da tu nema diskusije, s obzirom da traži prava svog deteta.

– Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspevaju da naplate dugovanja od očeva – rekla je Goca i dodala da njena ćerka Lena još od 2011. godine, tačnije od razvoda bračnog para, nisu imale nijednu uplatu od Ivana.

– Tako je, ni jednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg deteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram da to naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome – ne praštam ništa – bila je oštra Tržanova.

Goca je jasno svima stavila do znanja da se sa Marinkovićem ne bi nikada videla da nemaju dete, kao i da će da istera pravo deteta do kraja i nije joj žao.

– Naravno, neću ga ja strpati u zatvor već njegov postupak. Ako ne plaćaš infostan dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E pa, što moje dete ima manje pravo od infostana? Sve žene treba da daju primer svom detetu kako da se sutra bori za sebe – ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primer deci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu – zaključila je Goca.