Aleksandra Subotić, koja je duže od šest meseci provela u rijalitiju, čim je izašla uzela je svoju devojčicu Magdalenu, koja je prvo bila kod majke Davida Dragojevića, a posle raskida veridbe s njim, brigu o njoj je preuzela  Aleksandrina prijateljica.
Subotićeva je ćerku čak dovela i na žurku u Šimanovce, a dan nakon toga Aleksandra je Madgdalenu odevla kod svog oca. Ono što su fanovi odmah primetili jeste da je dvojčica navodno dva dana bila u istoj haljini. Naime, Karađorđe Subotić je objavio video na Fejsbuku kako Magdalena jaše konja i bila je u istoj haljini u kojoj ju je mama dovela na žirku.

Jednoj gledateljki Zadruge to nije promaklo da je mala Magdalena dva dana u istoj haljinici pa je iskritikovala Aleksandru.

"Aleksandra i Ljubo, kada prodajete priče o detetu, nekada to dete treba da se presvuče. Sram vas bilo. Znate se šminkati, sređivati, kose stavljati, na večere izlaziti, a dete u istoj haljinici dva dana. Fuj! Na žurku, pa sutra kod dede na jahanje... Sramite se. Samo na sebe mislite, a mama mu se za njega borila. Divno je biti majka, ali vas dve ne dao Bog nikome...- napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

 

loading...