Dramatičan izlazak Zerine Hećo iz "Zadruge 2" mnogi su ispratili u suzama, želeći joj mnogo sreće. Naime, ona je za nekoliko meseci od devojke koja je zajedno sa tadašnjim dečkom Banetom Čolakom ušla u Belu kuću s planovima za bolje sutra, postala ona koja uplakana i bez ijedne vlasi stoji pred celom Srbijom, tražeći snagu da pođe dalje.

Sada, pre svega o bivšem dečku jedva da želi i da razgovara.

"Mogu da kažem samo da nemam šta da komentarišem konkretno što se tiče njega (Baneta). Mogu reći moju stranu, kako sam se ja osećala u rijalitiju... jer je tužba na sudu i jednostavno ne želim da pričam o tim stvarima. Baviću se njim tamo gde treba da se bavim!" rekla je ona voditelju u "Zadruga - Narod pita", pa nastavila: "Jeste ta veza bila specifičlna, najblaže rečeno. Mogu samo da kažem da je bilo jako teško i jako naporno. Ali, eto, završilo se, hvala Bogu. Završilo se odavno! Još u novembru, u rijalitiju. Bilo je tako kako je bilo. Ništa nije iscenirano... Svi mogu da daju svog zaključak na osnovu onoga što se vidi... Narod nije glup", ispričala je Zerina oštrim tonom.

"Moj advokat je predao tužbu na sud. Sve te stvari koje su se dešavale nakon mog izlaska. Nakon izlaska, nastavile su se bljuvotine od strane njega, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Ja sam lepo odlučila da ja tužim. Zašto bih ja dozvoljavala više ljudima da pričaju takve stvari? To su morbidbne laži! Ja imam porodicu, to mnogi zaboravljaju. Ja na njihove porodice ne zaboravljam jer sam tako odgojena! Zato postoji sud i tu se rešavaju stvari", objasnila je dalje ona pa napomenula da će presuda će biti javna.

 

loading...