Otkako je najavljeno da se priprema treća sezona najglednijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", interesovanje medija i celokupne javnosti je neverovatno i raste iz dana u dan.

Osim što sve zanima kako će izgledati "Zadruga 3" i kakve je to novine pripremio Veliki šef, javnost intrigiraju i imena učesnika kojima će od septembra Bela kuća postati dom.

Po povratku sa odmora, Željko Mitrović se svakodnevno sastaje sa potencijalnim učesnicima i potpisuje ugovore, a te informacije deli na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Nakon što je objavio snimak iz svoje kancelarije, kada je potpisao ugovor sa denserom i ocem Lune Đogani, Gagijem Đoganijem, vlasnik TV Pink otkrio je ime novog učesnika "Zadruge 3".

Naime, Željko danas nije objavio snimak iz kancelarije, već sa potpuno drugačije lokacije - košarkaškog terena, čime je odmah nagovestio da se radi o košarkašu. U opisu videa, objavio je da je Marko Janjušević Janjuš i zvanično postao budući učesnik "Zadruge 3".

"Potpisah ugovor sa Janjušem za Zadrugu 3 i dvometraš uopšte nije jeftin, ja jutros zato poranih da vidim koje sam to veštine platio toliko", poručio je Željko Mitrović putem svog profila na Instagramu, a odmah je usledio i odgovor budućeg učesnika ''Zadruge 3''.

"Ako ubodem trojku u Zadruzi 3, verovarno ću imati i neke premije", odgovorio je Janjuš.

Bivši košarkaš se gledaocima TV Pink već predstavio učešćem u ''Zadruzi 1'', a ostao je upamćen i po aferi koju je imao sa atraktivnom Anom Korać.

Kako Željko sa suprugom Milicom Mitrović svakodnevno ima sastanke sa budućim stanarima Bele kuće, ostaje da sačekamo trenutak kada će vlasnik TV Pink obelodaniti sledećeg zvaničnog učesnika.

 

loading...