Sinoć je Miljana Kulić bila gost emisije "Narod pita". Voditelj Milan Milošević postavio joj je niz zanimljivih pitanja koja zanimaju čitavu javnost.

Nakon video klipa koji je pušten u kom se jasno vidi Miljanina žestoka svađa sa Lunom Đogani na temu njenih emocija prema pevaču Slobi Radanoviću, Kulićeva je prokomentarisala situaciju. Potom je demonstrirala Lunino ponašanje, histerisanje i rasprave koje je imala sa svojim partnerima, ne bi li u očima naroda bila žrtva, kako je Kulićeva rekla.

Kada je ustala i bacala stolicu, svi u studiju su zanemeli, dok je voditelj prokomentarisao da se uplašio u tom trenutku. Zbog njene izjave o seksualnoj opredeljenosti Slobe Radanovića i Mirka Gavrića, sigurno će se podići velika prašina.

- I Luna i Sloba su znali na čemu su sa mnom. Ljudi moraju da shvate da stav o nekim stvarima ne menjam, ja komentarišem ono što vi plasirate. Na osnovu toga, ja gledaocima verujem, niko ne bi postavio neko nebulozno pitanje. Posle svi imaju amneziju ili demantuju. Onda vide klip i ne znam kako ih nije sramota da obmanjuju narod i voditelje. Nikad neću da zaboravim koliko je Suzana lagala, nikad se ona ne seća. Naravno da je Sloba kriv, Kija je bila u braku, a Luna se uplela u sve to - rekla je Miljana pa dodala:

- Nema veze to što je uradila, ali osećam gorčinu kad sam videla da je majka u svemu tome podržava. Sloba Radanović je biseksualac, a Mirko je gej. Sloba je oženio Kiju kada je Mirko oženio Gagu. Posle se u "Zadruzi" prao, a Mirka je ostavila Dragana preko noći kada je shvatila sve. Ja imam pravo na svoje mišljenje. Luna je čista patetičarka: ,"Izvedite me odavde, neću da budem povređena, majko, majko". Jadna ona, nema sreće u ljubavi - rekla je Miljana.

 

loading...