Dalila Dragojević sinoć je plakala u "Zadruzi" kada se raspravljala sa Marijom i Miljanom Kulić o njenom odnosu sa majkom njenog supruga Dejana, Biljanom Dragojević.

Ona je otkrila neke od najgorih stvari koje joj je svekrva rekla.

- Biljana je meni govorila: "Dabogda ti rak pojeo matericu". Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije zaje*ao! Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik! - pričala je Dalila.

- Biljana je odvratna! Biljanu ja ne podnosim, ali kažem da mi je žao da dečko plače. Majka mu je! Biljana mene mrzi, ali majka mu je. Nisam - govorila je Marija.

- Dalila, bezveze si ušla u raspravu sa mnom. Nema potrebe, ja sam rekla samo ono što sam mislila. Moja majka o Biljani misli sve najgore, ali on treba da joj se javi da bi bili srećni. Nemoj da plačeš! Nismo znale sve detalje priče, bile smo u rijalitiju godinu dana! Slušaj šta je govorila Biljana Dalili: "Dabogda joj rak pojeo matericu" - rekla je Miljana.
 

loading...