Večeras je održano prvo muzičko takmičenje "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" a zadrugari su se potrudili da se predstave u što boljem svetlu. Nakon uspešno završenih nastupa, došlo je vreme da stručni žiri oceni trud zadrugara.

Nakon prebrojanih glasova, odlukom stručnog žirija pobedu je odnela grupa koju su činili Ivana Krunić, Ivan Gajić i Filip Reljić sa osvojenih 46 glasova.

Njih troje su bili oduševljeni zbog ove pobede. Voditeljka Dušica Jakovljević se saopštila pobedničkoj ekipi da su kao nagradu dobili paket suhomesnatog, paket energetskog pića, šminku, vaučer od 3.000 dinara i obuću.

Došlo je vreme da se proglasi i koja grupa je dobila najviše glasova na Fejsbuku, a publika je odlučila da to bude grupa Stefana Karića, Ive Grgurić i Ivane Šopić, a oni su izveli numeru - ''Ona ili ja''. Kada su to čuli ovu učesnici skočili su od sreće, počeli da se raduju, a onda su i preuzeli nagradu.

Oni su kao nagradu dobili hiljadu dinara, obuću, a devojke su dobile i šminku. Sigurno je da će u svojoj nagradi uživati u narednom periodu pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 3".

Predstavnici sedme sile su izneli svoje mišljenje i odlučili da pobedu na večerašnjem muzičkom takmičenju odnese grupa koju su činili Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Mirko Gavrić, a oni su imali 119 glasova.

Miljana, Mirko i Zola su bili prezadovoljni ovom pobedom, a svoje oduševljenje nisu krili. Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila pobedničkoj ekipi da su kao nagradu dobili paket suhomesnatog, toster, boks cigareta, obuću.

Publika je ove večeri na Fejsbuk stranicama rijaliti programa Zadruga,  imala priliku da glasa i za takmičara koji je po mišljenju regiona bio najveće otkriće tokom ove večeri kada je organizovana prva "Zadrugovizija" u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima.

Gledaoce je najviše oduševila Milica Kemez, zbog čega je upravo ova zadrugarka dobila upravo ovu laskaku titulu. Inače, Milica Kemez prva je nastupala večeras zajedno sa Stefanom Miloševićem i Milošem Bojanićem, a oni su se predstavili numerom "Čigra".

Kada je čula da je dobila titulu najvećeg otkrića na večerašnjoj "Zadrugoviziji", ova učesnica bila je u šoku, a onda je odlučila i da se obrati gledaocima. Inače, kao nagradu Milica je dobila obuću, hiljadu dinara i punu korpu slatkiša.

 

loading...