Tara Simov i Mateja Matijević su imali priliku da se ove nedelje bolje upoznaju, a to im je očigledno i pošlo za rukom. Manekenka je javno priznala da je zaljubljena u Mateju, a ove sedmice je uspela i da osvoji njegovo srce.

Iako je Matijević tokom noći priznao Tari da sebe ne vidi u vezi, on je ubrzo progutao svoje reči i završio sa Simovom u krevetu gde su razmenjivali nežnosti.

Dok su njih dvoje uživali pod jorganom Lepi Mića je uleteo u hotel "Zadrugu" i prekinuo ih, a oni su se pravdali da nisu imali s*ks.

Kako je ovo poslednja noć koju Tara Simov i Mateja Matijević provode u hotelu "Zadruga" budući da manekenki ističe mandat vođe, njih dvoje su rešili kvalitetno to da iskoriste.

Nakon što su razmenjivali nežnosti pod jorganom, Tara i Mateja su se preselili u tuš kabinu gde su imali s*ks. Zvuci koji su odzvanjali iz tuš kabine jasno ukazuju na to da su njih dvoje vodili ljubav.

Ono što je sigurno jeste da Tara i Mateja uživaju u ljubavnim igrarijama, te su nakon vrele akcije nastavili da se grle i prevrću po krevetu.

 

loading...