Tara Simov je za svoja dva potrčka izabrala Ivanu Krunić i Vladimira Tomovića, a zadrugari su odlučili da nominuju Krunićevu za izbacivanje. Osim ukućana, i publika je imala mogućnost da glasa, a najmanju podršku dobila je Lea Šekarić.

Za jednu od njih dve ovo je poslednja noć provedena u Beloj kući. Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića, zadrugarke nominovane za izbacivanje su odigrale zanimljivu igricu koju je spremio Veliki šef. Njih dve su imale tri minuta da izvuku što više igračkica iz kese, a pobedu je odnela Lea i njoj su duplirani glasovi.

Voditelj je saopštio zadrugarima da je publika glasala i da je najmanji procenat glasova imala Šekarićeva, iako je pobedila u igri. Ona je dobila 14% glasova i morala je da se pozdravi sa zadrugarima i napusti Belu kuću zauvek i zaputi se ka studiju gde su je čekali voditeljka Dušica Jakovljević, majka Jasna Šekarić i novinar Darko Tanasijević. Lea je počela da plače, a zadrugari su prilazili da se pozdrave sa njom, a najemotivnija je bila Tara Simov.

 

loading...