Miki i Suzana su izgleda veoma ozbiljno zaratili, do te mere da su se složil u odluci da ne treba da nastave komunikaciju.

"Protekla 2-3 sata sam shvatio neke stvari, imamo velikih problema u komunikaciji. Da se ne bi više blamirali, mislim da je najbolje da uopšte više ne komuniciramo", rekao je Miki, nakon čega je Suzana izletela napolje i zaplakala.

"Ja, iskreno, jedva čekam priliku da pobegnem kući. Zaljubio sam se, ali ovo ima veze sa poštovanjem tvog muškarca. Zašto psujem? Zato što mi je samo to ostalo. Je*ao bih sam sebe što sam doživeo da se bavim šta će biti sa Stanijom, Anom i Kijom, Lunom... Zabole me! Koga boli ku*ac?!", vikao je Miki.

Suzana je potom sela, a kada je ponovo ustala Miki ju je grubo uhvatio za ramena i gurnuo da sedne, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.
"Ti nazdravljaš sa čovekom koji me je psovao?!", zasmetalo je Mikiju i burno je reagovao prema Suzani.

"Što me držite?! Ja ga neću udariti da ga ubijem! Je l' vama neko rekao da morate da me držite ovde i da ne mogu da mu priđem? Pustite me, ako ga udarim, ja ću izaći napolje. Znači on meni može, a ja njemu ne mogu ništa da uradim? Ok, izaći će on", govorila je Suzana obezbeđenju.

Nakon toga su se njih dvoje brutalno izvređali, a Suzana je kasnije završila u zatvoru.