Miljani Kulić sigurno neće biti lako kad bude čula da ju je majka uporedila sa provaljenim buretom. Marija je, naime, pod velikim pritiskom otkako se njena mezimica vratila u rijaliti kuću sa njenim još uvek nezvaničnim zetom Zolom. Par dosta vremena provodi prilično statično, a želja za hranom postaje im sve veća.

"Ne mogu da se načudim da čovek u 25 godina ima pritisak 160! Mnogo jede, to je nešto neverovatno... Jedan krug nije napravio od kada je došao, vidi koliki je, trut!" počela je da se žali Marija, a Zorica Marković ju je sve vreme podržavala.

"Dobro, on se ugojio i napolju", dobacio je Toma.

"Pa da. Nema kocke, pivo i šta? Juče od žene tražio da mu iscedi dva limuna. Počeli su ozbiljno da me nerviraju! Rekla sam Miljani - uđe noću i vuče sa sandalama, otvara dole, mulja onu kesu, traži hleb, kesa šuška, dete se okreće... Poludela sam! I probudi dete, došlo mi za kosu da je uhvatim, da je izbacim. Pa sam joj rekla da posle emisije neću da vidim nikoga tamo u apartmanu, ne interesuje me ni ko je gladan, ni ko je žedan, imaju ceo dan pa neka uzimaju. Oni da imaju gram mozga, ne bi im palo na pamet da posle 7 sati uzmu bilo šta da jedu! Jedva čekam da ustane, ovde da dođe... Na šta liče, bre! Jedu danju, noću, ujutru, evo ja je budim, ona ustaje i kaže da je mrtva gladna. To sad kao provaljeno bure, eto tako jedu", govorila je ona bez prestanka, namrštena sve vreme.