Ovo je žestoko: Seks - rijaliti u najavi na ovim prostorima!!!

Ako ste pomislili da su “Zadruga” i “Parovi” jedini rijalitiji koje ćete gledati ove sezone, prevarili ste se.

Naime, “IDJ produkcija” sa vlasnikom Andrejom Ilićem na čelu planira da emituje rijaliti sa eksplicitnim seksualnim sadržajem!

- U pitanju je šou koji će ličiti na popularni američki rijaliti “Džersi šor”. Andrej ne želi poznate ličnosti ili one koje su već učestvovale u rijalitijima. Olakšavajuća okolnost je to što IDJ nema nacionalnu frekvenciju, već se prikazuje u okviru kablovske mreže, te stoga nema granice što se emitovanja i eksplicitnih sadržaja tiče.

Gledaoci iz Srbije koji su imali priliku da prate “Džersi šor” na MTV-u znaju da je u takvim programima sve dozvoljeno. Planiraju da u programu bude svega šest do osam osoba, muškaraca i žena, koji će biti spremni da otkriju svoju intimu - kaže naš izvor i dodaje da možemo očekivati svašta.

- Iako se planira da učesnici borave u velikoj kući, čiju lokaciju još nisu odredili, produkcija će se fokusirati na noćni provod, alkoholisanje, ali svakako najviše na ljubavni i seksualni život ovih ljudi. Pošto će ukućani morati da nađu posao, imaće interakciju sa spoljašnim svetom, a takođe će moći da dovedu kući koga god budu želeli, s tim što će boravak u spoljnom svetu biti ograničen na jednu noć. Tu je opet cilj izvući maksimum iz pijanih noći i staviti akcenat na bludne radnje i kontroverze, kojih će sigurno biti - zaključuje naš sagovornik.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location