Miljan: Kija bi startovala i ovog zadrugara da bi Slobu napravila ljubomornim! (video)

Miljan Vračević je bio besan na Kristinu Kockar zbog priče da koja kruži u Beloj kući da je ona zaljubljena u njega, jer misli da je to sve paravan i da stjuardesa prikriva svoje emocije prema Filipu Đukiću.

Iz cele priče ispadam ja danas čovek koji je zaljubljen u Kristinu. Ništa nemoj da se iščuđavaš, Mića je danas rekao "Da, naravno". Pričaš tu priču po kući. Ja ti kažem. Ovde je jedan fin dečko iz Zrenjanina, drugačiji grad i ta priča ti je mogla prolaziti negde drugo. Ja sam jeben pa rođen, kad vidim čoveka ja znam o čemu se radi. Tebi sam rekao da možeš 15 dana ovde da se foliraš, dalje ne. Prve tri nedelje oblačenja posle svega. Da li ja jedem ili ne jedem, ja bih te zamolio da mi kažeš šta sam tvoje pojeo. Da, ja pušim, mislim da tvoje nisam pojeo ništa. Dovodiš u pitanje moj moral da bi sakrila svoju emociju prema Filipu. Stavljaš da meni Filip smeta zato što se ti meni sviđaš - bio je iznerviran Miljan.

Miljan je želeo da izbriše svaku sumnju koja je postojala da on ima bilo kakve veze sa njom i upitao da li joj je ikada prišao toliko blizu da bi tako nešto mogla da priča. Naravno, ona je sve ovo demantovala pod izgovorom da je on to sve pogrešno razumeo i da ona iskreno voli svog dečka Andriju Lazovića. Nakon toga je Miljan nastavio da iznosi svoja zapažanja.

Spominjanje Janjuša i ta priča da ste se sreli negde, to je providna priča. Da ne postoji ova žena pored mene (Ana Korać) ti bi bila jako bliska sa njim, da bi ovog ovde čoveka uzdrmala zato što je on (Sloba Radanović) blizak sa njim - primetio je Miljan.

Kako je izgledala njihova prepirka, pogledajte u video-snimku:

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location