Isplivao snimak Lune Đogani i Baneta Čolaka u krevetu! (VIDEO)

Pojavio se snimak Lune Đogani i Baneta Čolaka iz kreveta, iako je ona sve to poricala.

Luna Đogani tvrdi da gaji emocije prema Slobi Radanoviću još pre početka realityja "Zadruga". Naime, njih dvoje su otpočeli ljubavnu vezu nakon samo nedelju dana boravka u Beloj kući, ali pre nekoliko dana otkriveno je da je Luna na početku rijalitija bila veoma bliska sa Banetom Čolakom.

Kako postoje dokazi da je samo dan pre nego što se poljubila sa Radanovićem bila u krevetu sa Banetom Čolakom, sve gledaoce je interesovalo zašto jedno priča, a drugo radi. Kada je čula ovo pitanje, blogerka se našla uvređena, a evo šta je odgovorila.

- Bane je jedini muškarac, koga gledam kao mog Adama, kao brata, čovek se druži sa mojim ocem. Bane i Filip su moji privatni prijatelji, sa mojim ocem se druže, gledaju mog oca kao brata. To je bilo kada smo se Sloba i ja tek muvali. Pošto je Sloba spavao pored Banetovog kreveta, ja sam legla u Banetov krevet da bi pričala sa Slobom i on je seo pored da priča sa nama - objašnjavala je Luna.

Đoganijeva je izjavila da Baneta ne bi ni "preko blututa", ne zato što je ružan, već zato što nijednog zadrugara ne gleda na taj način, osim Slobe. Nakon toga je i Čolak prokomentarisao ovo pitanje.

- Ja sam sa Gagijem napolju prijatelj i kućni i dosta sam sa njim radio. Lunu gledam kako sestru i u životu nisam pomislio bilo šta niti sam imao bilo šta sa tom devojkom - rekao je Bane.

Na Instagramu je zatim osvanuo snimak na kome se vidi šta su Luna i Bane radili u krevetu, gde su se grlili i razmenjivali poljupce, a gledaoci apeluju na produkciju da pusti ovaj snimak Slobi.

 

Isplivao snimak Lune Đogani i Baneta Čolaka u krevetu!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location