Bojana Ristivojević otkrila da li Miljana Kulić sme da uđe u "Zadrugu"!

Voditeljka "Parova" Bojana Ristivojević je progovorila o mogućem ulasku Miljane Kulić u "Zadrugu".

Poslednjih nekoliko dana mnogo se spekulisalo o tome da će Miljana Kulić za nekoliko dana ući u reality "Zadruga" i da će se poroditi pred kamerama Pink televizije.

Ipak, ako je suditi po rečima voditeljke "Parova" Bojane Ristivojević to je neizvodljivo jer Kulićeva ima ugovor sa Happy televizijom.

- Ne znam koliko je moguće da Miljana uđe u neki drugi reality šou. Ne znam da li je to ona rekla ili je to rekao neko ko je blizak njoj, ali znam da ima ugovor sa nama i da je to nemoguće - poručila je Ristivojevićeva za PulsOnline.

Budući da su pomenuti ugovori veoma strogi u koliko se Kulićeva ipak odluči da uđe u "Zadrugu" morala bi da plati ozbiljnu odštetu Happy televiziji, koja se kreće do nekoliko desetina hiljada evra.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (1)

  1. stojadin

Bojana cesto kad je nesto pitaju ukucani odgovara to morate pitati produkciju,ja radim samo voditeljski posao i niko osim produkcije nema te informacije.A sada sudeci po ovoj izjavi ipak je deo produkcije,ili daje izjave po situaciji kako joj...

Bojana cesto kad je nesto pitaju ukucani odgovara to morate pitati produkciju,ja radim samo voditeljski posao i niko osim produkcije nema te informacije.A sada sudeci po ovoj izjavi ipak je deo produkcije,ili daje izjave po situaciji kako joj odgovara

Pročitaj više
 
There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location