MIKI I NADEŽDA ZASLUŽILI BONUS: Dobili 20.000 evra za seks!

Pčelar i pevačica sve su iznenadili intimnim odnosom pred kamerama, a kako su time podigli gledanost i postali tema broj jedan, produkcija je odlučila da ih časti

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su za seks u „Zadruzi“ dobili bonus od 20.000 evra, saznaje Kurir.

Pčelar iz Kupinova i pevačica iz Valjeva sve su iznenadili intimnim odnosom pred kamerama, a kako su time podigli gledanost i postali tema broj jedan u svim medijima, produkcija je odlučila da ih novčano časti. Tako je na njihove račune, na koje već dobijaju honorare, legao i bonus od po 10.000 evra za svakog.

Upravo zbog toga njih dvoje su odlučili da otvoreno pričaju o seksu, iako su na početku bili besni što su ih kamere snimile kad su se, dok su ostali učesnici slavili Uskrs, iskrali u ekonomsko dvorište i prepustili se strastima.

Ponesen ovakvim razvojem situacije, Miki je svojoj partnerki ponudio da ponovo imaju seks, ali umorna Nadežda morala je da ga odbije.

- Imala sam malopre seks s Banetom Čolakom u WC - rekla mu je pevačica.

Miki je odahnuo jer ga nije odvela na njihovo mesto, a potom je izašao napolje i kroz smeh prepričao Bori Santani ovu situaciju. Ipak, kako bi zaštitila svoju teritoriju, Nadežda je, dok je masirala Baneta, cimerki Dragici poručila da ne dira njene muškarce.

- Ženama kažem da mi ne diraju njih dvojicu - Baneta i Mikija - rekla je Biljićeva, koja je dočekala pet minuta popularnosti, pa se igra s muškarcima u rijalitiju, čime je sve bliža cilju - da se dočepa glavne nagrade!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location