POŽGAJ U PSIHIČKOJ KRIZI: Spavao na klupi u dvorištu!! (VIDEO)

Požgaj je večeras veoma neraspoložen i tužan. Kako je rekao plaši se za svoje zdravlje a sa druge strane mu jako nedostaje i supruga Ivana.

On je tokom večeri tražio da dobije poziv sa njom i da ona dođe u  vilu na pet minuta jer putuje, u suprotnom će štrajkovati ako se to ne desi. 

U dvorištu vile je čekao odgovor da li će mu ući žena ali je na kraju dobio poziv sa njom. Ivana se uključila u vilu kako bi razgovarala sa suprugom. 

- Šta te muči ljubavi, vidim da te nešto muči evo me kući čekam te da se čujemo i da vidim mogu li da dođem. Ajde nemoj da tražiš sada da se vidimo na pet minuta nego da iskoristimo sledeće nedelje da se vidimo na duže. Što si tužan toliko bebo, ja sam tu za tebe i mnogo mi je teško da te gledam kada si takav - rekla je Ivana

- Rekao sam im da znam da ideš za Njujork i da zato hoću da se vidimo, znaš ti mene. Ja te čekam imam pravo na poziv i bračnu posetu, mnogi imaju pravo na mnogo više. Nikad se bunio nisam sve sam ispoštovao maksimalno. Nedostaješ mi jer smo bili sada stalno zajedno - rekao je Požgaj

Noćas je Požgaj opet štrajkovao i spavao je u dvorištu na klupi.

Pogledajte video snimak:

POŽGAJ U PSIHIČKOJ KRIZI: Spavao na klupi u dvorištu!!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location