Pale kočnice: Gasttozz i Teodora se konačno poljubili i započeli vezu! (video)

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz i Teodora Radojičić, bili su sinoć tokom čitave večeri glavna tema.

Najprije se tokom same emisije ponovo povela polemika šta osećaju jedno prema drugom, da bi nedugo zatim i Anamarija Džambazov počela da optužuje Gasttozza da je iskoristio, a kao vrhunac svega toga bila je izjava Zorice Dukić da je Nenad poljubio Izabelu u bradavicu, što je ova i potvrdila.

Gasttozz je takođe otkrio da je do poljupca došlo, ali kada nije bio u dobrim odnosima sa Teodorom, tokom žurke u sredu, ali je Radojičićeva u tom trenutku osećala ljutnu prema Nenadu zbog tog njegovog postupka.

Ipak, kada je žurka počela, njih dvoje su seli da razgovaraju, a onda se desilo ono što se čekalo već danima.

Teodora je poljubila Gasttozza, on je odmah uzvratio, oni su se tako ljubilu pet minuta, da bi onda Nenad pitao Teodoru da li zna šta je uradila.

Ona mu je uzvratila pitanjem da li on misli da je to greška, na šta je odgovorio da ne misli, a onda su nastavili tako da se ljube sve do jutra, da bi sa tim aktivnostima nastavili i u krevetu.

Njih dvoje su se složili da sa ovim započinju vezu, a da li će biti verni jedno drugom, i koliko će to trajati, saznaćemo u narednim danima.

Pogledajte video snimak njihovog prvog poljupca:

 

POPUSTILI POD PRITISKOM: Gasttozz i Teodora se konačno POLJUBILI i započeli VEZU! (FOTO)

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location