Kija i Sloba otvorili dušu u igri istine: Nema prepreka za nas! (VIDEO)

Nakon večere i masaže koja je doprinela potpunom užitku, Kija i Sloba su dobili pismo Velikog šefa.

Slobo, Kristina, vreme je za igru istine. Ovo je igra u kojoj se očekuje da oboje budete iskreni i odgovorite jedno drugom na sva pitanja - pisalo je u pismu.

Ovoga puta, igru je započeo Radanović koji je želeo da sazna ono o čemu nikada do sada nije pitao svoju suprugu.

Da li si nešto pogrešno uradila, a da se kaješ sada, dok smo bili u vezi i braku - pitao je Sloba svoju suprugu.

Kajem se što smo obrnuli uloge. Što sam ja htela da sve bude savršeno, sve sam ja odrađivala i onda kad sam htela da ti nešto uradiš, ti nisi znao kako. Bilo mi je krivo što ti nisi iskoristio svoj potencijal što se tiče posla. Ja sam takva, želela sam ti najbolje. Kajem se zbog protraćenih trenutaka našeg braka, što smo neke lepe stvari propustili. Žao mi je što sam radila posao koji nisam volela i što sam bila nesrećna. Kajem se što nisam rekla da te volim kad sam ušla u rijaliti. Zbog čega se ti kaješ do rijalitija - postavila je Kija isto pitanje Slobi.

Radanović je bio iznenađen Kristininim odgovorima i nastavio je igru u poprilično mirnom tonu.

Što sam u nekom trenutku ostao bez volje, jednostavno sam video da smo oboje uzeli sve zdravo za gotovo sve, da je to tako. Sad sam uvideo da se nismo trudili - rekao je pevač.

Nisam ni ja to uvidela ranije, ja sam, majke mi, mislila da ne postoji prepreka koju nas dvoje ne možemo da prevaziđemo zajedno. Sad si našao ženu koja je manje dominantna žena od mene, i možeš da pronađeš svog alfa mužjaka u sebi - rekla je Kockareva.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location