Ukućani se žalili da ne mogu da spavaju od njih, tresla se vila! Dalila i Dejan pravili bebu u rijalitiju!

Dalila i Dejan Dragojević bez blama su imali seks pred svima u rijalitiju. Učesnici „Parova“ u vili se napokon pridružio muž, i to kao ravnopravni takmičar.

Pobednica pete sezone rijalitija nedeljama moli produkciju da dovedu njenog supruga iz dva razloga - jer joj mnogo nedostaje i da bi s njim radila na potomstvu. Dalili se ova želja ispunila. Kada je na vratima ugledala Dejana, Tuzlanka je vrisnula, skočila mu u zagrljaj i zaplakala.

- Ušao sam da vidim šta to ona radi s Gastozom, pošto se napolju priča svašta - odgovorio je Dejan na prozivke da se njegova supruga zbližila sa Marinkovićem.

Nakon završetka nominacija, bračni par je otišao u krevet. Dragojevići su imali seks pred svim ukućanima, ne mareći što mnogi zbog njih ne mogu da spavaju. Iako su se neki cimeri žalili i molili ih da se utišaju, Dalila i Dejan su se smejali i nastavili da vode ljubav.

Kad su završili akciju, koja je trajala skoro pola sata, ona je rekla da se nada da će u rijalitiju uspeti da naprave bebu.

Tuzlanka često ponavlja da želi da postane majka, ali da joj to ne polazi za rukom:

- To mi je prioritet. Zaista želim da postanem majka, nemam šta da čekam. Ako ne uspem prirodnim putem da zatrudnim, ići ću na vantelesnu oplodnju. Dejan i ja smo pričali s doktorom o tome i spremni smo.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location