Šokantni Parograf: Da li je Tihomir ušao u rijaliti zbog dugova? (foto)

Jedna od najkontroverznijih takmičara pete i šeste sezone, Tihomir Filipović, našao se večeras u emisiji "Parograf".

Prvo pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da si u rijaliti ušao da bi vratio dugove?

- Da. Zadužio sam se zbog posla, pozajmio sam novac kod prijatelja. Došao sam na ideju da  se bavim proizvodnjom svog brenda. Ne miaslim da je moje ime prostalo brend, ali uz svoju promociju ovde i savete prijatelja, mislim da je dovoljno za početak.  Pozajmio sam 15.000 evra - rekao je učesnik. 

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Drugo pitanje za takmičara glasi: 

- Da li si promenio boju kose da bi pripao Gasttozzovom klanu?

- Nemam ja nikakav klan! Gasttozz je super, ali ja sam svoj i on je žut, a ja sam sed - rekao je takmičar kroz smeh.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Treće pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da si iza leđa Anamariji , dok ste bili u vezi, tražio broj telefona Zorici Dukić?

- Da. Zato što nije bilo iza leđa, ona je videla sve. Moja prijatelj, veoma ozbiljan, tražio mi je Zoričin broj, uzeo je moj Instagram i pisao joj - rekao je takmičar, tada se umešala i Dukićeva:

- Kako ti lažeš, Anamarija mi je rekla da joj je Tihomir priznao na kraju da je sve istina i da mi je on pisao. Nisam očekivala ovakav odgovor - rekla je Zorica, potom je Anamarija objasnila sve: 

- Bili smo svi zajedno na jednom splavu. Zorica sa svojim društvom, nas dvoje sa svojim. U trenutku kada se to desilo otišla sam do toaleta, vjerujem da je to stvarno bilo za njegovog prijatelja, s obzirom da smo tada još uvijek bili u zdravoj vezi. Kasnije je radio šta je radio - rekla je Anamarija Džambazov.

Poligraf je ovaj odgovor prepoznao kao LAŽ!

Četvrto pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da ti se dopada Dalila Dragojević?

- Ne. Trenutno ovde imamo neke tenzije i nesuglasice, koje traju od prethodne sezone. Imali smo jedan poljubac na početku pete sezone, ali nakon toga nije bilo ništa - rekao je Filipović.

Dalila Dragojević je prokomentarisala. 

- Nije bilo poljupca, nije mi problem da priznam, tada sam bila slobodna djevojka, a i on je fizički fin muškarac - objasnila je takmičarka. 

Anamarija je bila u šoku: 

- Mnogo mi je sve čudno, nakon svih naših svađa, kada sam mislila da je on zaljubljen u Dalilu, a on me sve vrijeme uvjeravao u suprotno. Poligraf je sada dokazao sve! Žao mi je što sam se svađala i napadala Dalilu i ispala glupača - rekla je Anamarija  Džambazov.

Poligraf je prepoznao odgovor kao LAŽ!

Peto pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da se plašiš konflikta sa Vesnom Rivas?

- Ne. Sa Vesnom sam imao samo jedan konflikt, vrlo sitan. Ona je veoma pametna i normalna žena, ne verujem da ćemo imati problem nas dvoje. Pre svega poštujem njene godine - objasnio je takmičar.

Vesna je prokomentarisala sledeće: 

- Ne verujem da se Tihomir plaši mene. Od početka sam pričala da Ana više voli od njega, ali u vezama je to normalno, tu sam se jedino umešavala - objasnila je Rivasova. 

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Šesto pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da si se približio Aleksandri Vasiljević samo zbog rijalitija?

- Ne. Devojka mi se dopada jer je pametna, simaptična i na mestu. Kaže samo kada ima nešto, ne ko ostali koji laju, a ništa ne kažu - rekao  je takmičar.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Sedmo pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da si zbog svog marketinga organizovao promociju Anamarijine pesme i to novcem svojih fanova?

- Odgovor je NE! Mesec i po dana je bila kod mene. Dobili smo novac od fanova za promociju njene pesme, a ona je pre toga napravila haos. Napisala je na Fejsbuku status da sam sa njom samo zbog marketinga, ja sam uzeo taj novac i na kraju, umesto promocije, napravio veče "Tihomir sa prijateljima", gde Anamarija nije bila pozvana - objasnio je Tihomir.

- Meni su ljudi pretili i pitali me ge su pare od promocije. Javila sam mu se i pitala ga gde je novac, meni je rekao da su u pitanju 200 evra. Ovaj slučaj je bio kap koja je prelila čašu i tada smo prekinuli odnos - rekla je takmičarka. 

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Osmo pitanje za takmičara glasi: 

- Da li je istina da je vaše zajedničko letovanje u Crnoj Gori platila Anamarija?

- Trik pitanje, ona je dala deo para. Ja sam skupljao pare za letovanje na Ibicu. Ona je prevarant, uživa u tome da bude mučenica... - odgovorio je. 

- Ja sam platila zajedničko letovanja, tada sam dobila pare od Hepi televizije. Platila sam smeštaj, prevoz, bili smo četiri dana u Budvi...  - objasšnjava Anamarija. 

Odgovor na ovo pitanje saznaćemo večeras u nastavku emisije "Parograf".

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location