Vanredne nominacije u Zadruzi, Maca dobila najviše glasova! (VIDEO)

Učesnici "Zadruge" nisu znali šta ih je snašlo kada ih je voditeljka Dušica Jakovljević obavestila da u roku od nekoliko minuta spakuju sve svoje stvari.

U rijalitiju se sinoć dogodila potpuno neočekivana situacija kojoj se mnogi nisu nadali. Naime, Veliki šef je odlučio da organizuje lažne nominacije.

Najpre je Dušica obavestila ukućane da se spakuju, a oni su u neverici brzinom svetlosti otišli u sobu i počeli da pakuju svoje stvari u džakove, ne znajući šta se dešava.

Neki su komentarisali da je možda iznenada odlučeno da se rijaliti završi, dok su se drugi šalili da je možda reč o smaku sveta.

Nakon nekoliko minuta u Belu kuću je došla voditeljka Katarina Nikolić koja im je saopštila:

- Večeras ćemo imati vanredne nominacije. Svako od vas će nominovati učesnika kome najviše želi da vidi leđa. Ne možete nominovati jedino Matoru, koja je ovonedeljni vođa, kao i potrčke Minu i Đeksona, ali njih troje imaju pravo glasa. Onaj ko bude imao najviše glasova odmah napušta "Zadrugu".

Ukućani su u šoku počeli da nominuju, a najviše glasova dobila je Maca.

Ona se pozdravila sa ukućanima i otišla ka kapiji, a zatim je stiglo pismo u kome je Veliki šef obavestio učesnike da Maca ipak neće napustiti kuću, već da će dobiti specijalni zadatak. Kako je rečeno, tek će biti objavljeno o kakvom zadatku se radi, kao i da li će on doneti korist samo Maci ili svim zadrugarima, a saopšteno je i da će za to vreme Maca boraviti u specijalnoj, izdvojenoj kući.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location