Maca od Velikog šefa dobila zadatak, evo o čemu se radi! (VIDEO)

Veliki šef je u toku večeri svojim kreativnim idejama zaprepastio sve zadrugare. Prvo je bila lažna nominacija u kojoj su svi takmičari izabrali Macu Diskreciju.

Kako su očekivali da će ona zaista napustiti Belu kuću, Veliki šef ih je prvo iznenadio pismom u kojem je bilo naglašeno da se to neće dogoditi, ali da će dobiti zadatak koji će svim zadrugarima duplirati budžet ukoliko bude uspešno obavljen.

Kada je saznala da će morati da nosi odelo u obliku kuce, ona se nije bunila pa je drage volje to i prihvatila. Međutim, nisu ni slutili šta je zapravo njen zadatak, kao i zadatak svih takmičara.

Dragi zadrugari, Maca će tokom narednih dana biti vaš kućni ljubimac. Morate je maziti i paziti. Maca će spavati u svojoj kućici s tim što može skinuti masku sa glave. Dobićete povodac za svog kućnog ljubimca kao i jastuče koje Maca može držati pored kućice kako bi joj bilo udobnije. Neophodno je da je neko od vas šeta. Kada želi da se kupa ili ide u wc neko mora da je vodi do kupatila. Neko mora da joj donosi hranu. Maca sme jesti i piti samo pored svoje kućice, jer tako rade vaspitani i dobri kućni ljubimci. Morate dobro brinuti o svom ljubimcu. Ona ne sme ići nigde sama, a morate je što više maziti i čuvati. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ovaj potez Velikog šefa oraspoložio je sve zadrugare, a kakva je reakcija bila i da li će oni prihvatiti ovaj izazov, procenite sami.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Ostavite vaš komentar

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Prilozi (0 / 3)
Share Your Location